środa, 25 października 2017

Vær ansvarlig for hva dine ben gjør og hvor de er. Når du plasserer enda en finger på spissen mens du holder ballen, får ballen til å tippe over. Hvis du tar for mange bevegelser og ikke dribler, går du. Du kan ikke fange føttene når du tar betalt, du velger eller film, eller det er en feil.
Skjul den samme rutinen for en stund når du gjør gratis prosjekter. Du har 10 sekunder å bygge bilder, så du kan oppleve denne lille tiden når du vil. Du kan sprette ballen et par ganger, rette det i hendene dine, snakke med hverandre, etc. Prøv å være positiv og finn den rytmen som passer deg. Med dagens utgang vil du føle deg mer behagelig å gjøre samme rutine.

For å produsere det eksakte skuddet, legg din dominerende hånd under huden og bruk den andre hånden på kanten som en veiledning. Hvis du utvikler denne konsistensen, vil du kunne trekke hånden din for å røyke og få en stor, buet løkke som sannsynligvis kommer gjennom felgen.

Tre kommentarer er en ekstremt populær del av basketball. Uansett hvilket middel som tillater de høyere tre første indikatorene, er boreens oppførsel der fem fot er satt rett fra slutten. Hvis du får et skudd på nettet, gå tilbake noen få meter til du kommer til neste skudd. Hold tilbake til du fanger de tre elementene, og du må naturligvis gå gjennom kondisjonen.

For å oppnå støtende støt i basketball, må du gjøre deg kjent med hvordan du følger basketballen med felgen. Bli vant til å se folk skyte, og finn ut hvordan ballen er splittet. Da blir du vant til å beregne disse avslagene, så det er viktig å ta forsvareren før du får en mening om å få deg ut.

Forstå vår plass generelt og lek. Du kan være mer effektiv som en støttespiller enn noen som kan dunk en basketball. Det betyr ikke at du ikke vil vinne et skudd, det betyr at du ikke forsømmer nye spillere eller lukker dem i scoring.

Inntrykk på brystet er en drink fra de fineste tonene for å mestre huden til laget.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz